Thursday, September 20, 2007

Oh, such a wonderful day...

Uitati cate lucruri dragute mi s-au intamplat azi:

  • Am fost la Catwork si am luat geanta care va fi cadou pt Anca (prietena de familie la care sta prietenul meu fiindca nu e din Bucuresti). Multumesc Yoli!




  • Tot la Catwork m-am intalnit cu Oana aka Noru care mi-a facut cerceii buburuza intr-un timp record. Imi doream cercei buburuza de un secol! Multumesc Oana!




Adevarul este ca de cand cu Catwork si cu blogul acesta, am cunoscut o serie intreaga de oameni foarte faini si originali. Oameni care, trebuie sa spun, ma inspira! Dupa Catwork am fost cu Jeanne la shopping, unde ea a descoperit un magzinas foarte dragut in Amzei, de unde si-a luat o rochie-sarafan foarte faina. Iar eu bluza de mai jos. Asa ca azi a fost o zi destul de plina si faina, chiar daca a fost frig....am putut in sfarsit sa port trench-coat-ul meu cel nou :)


Si cum maine ma duc la majoratul fratelui unei prietene, adica Misch, o sa port una dintre astea doua:



6 comments:

Yoli said...

iui, ce ma bucur ca ti-a placut geanta! am avut emotii :D si am si eu cercei buburuza . ninini! :P (nu-mi place postul de sub sa stii)

Anonymous said...

Cum anume se numeste 'magazinasul' din piata Amzei de unde ti-ai luat bluzita aia alba cu fundita? E super, super...

Cinnamon said...

Yoli, postul de mai jos e o refulare, ca nu mai suportam.

Elena, nu stiu exact cum se numeste magazinul, doar ca este la intersectia strazii unde este Hippie Hippie Shake Amzei/Romana (cel care are si articole de baieti) cu strada pe care este magazinul Dada, Corso Como si sinagoga. Sper ca te-am lamurit :) Este intersectia fix dinaintea pietei AMzie cum vii dinser Romana spre Calea Victoriei. Si merci pt aprecieri.

Yoli said...

fie :P

Kidha said...

eu zic ca prima bluzita :P

Burbank Cabinets said...

Nice bllog you have