Friday, August 8, 2008

Breslo...Buy Handmade!

Iata ca avem si noi our own Etsy, DaWanda etc (in functie de tara). Se numeste Breslo si este un magazin online in care diversi artisit isi pot expune propriile creatii (gratis!) iar iubitorii de lucrusoare facute manual le pot achizitiona.

"Breslo a aparut din nevoia de a strange intr-un singur loc toti artistii handmade din Romania, pentru a-si expune si vinde unicele si minunatele creatii.

Fie ca esti creator de accesorii, iti place sa pictezi, sa lipesti, sa colorezi, sa asamblezi, te pricepi de minune la cusut sau crosetat, suntem siguri ca din mana ta ies lucruri unice la care ai muncit cu drag.

Noi te ajutam sa le arati oamenilor ce ai reusit sa creezi: iti punem la dispozitie un magazin si o adresa proprie a acestuia (numeletau.breslo.ro) si incercam sa aducem cati mai multi vizitatori care sa cumpere produsele tale. Totul online."

Membrii pe Breslo sunt deja Ruxish, Burp, BooHooHoo, Irina Moise, Noru, Fandacsia, Biba Bijoux, Zaza Studio Design si multi altii...

So...way to go!

2 comments:

Anonymous said...

Echipa Breslo te saluta iti multumeste si te-a adaugat in lista de prieteni Breslo :)

ps: incearca sa folosesti badgeul in format jpg pentru ca tare rau se vede imaginea acum (http://breslo.ro/badge/breslo-buy-handmade.jpg in loc de .gif)

Diana @ So Fash'on said...

in sfarsit! cred ca a fost doar o chestiune de timp! :)