Sunday, February 22, 2009

Targul de vechituri al Fratilor mai mari

IMPORTANT: Targul de vechituri al Fratilor mai mari a fost amanat din motive tehnice. Cand se va reprograma, voi anunta si aici pe blog!

Fratii mai mari este un proiect din marea familie SSMB (Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti) care se desfasoara saptamanal, in fiecare sambata la centrul de plasament Arlechino unde incercam sa aducem un zambet pe buzele copiilor defavorizati de soarta.


Mai nou Fratii mai mari vor sa isi extinda activitatile pentru copii asa ca ORGANIZAM TARGUL DE VECHITURI!!! Banii stransi vor merge la copii asa ca hai sa ne distram si in acelasi timp sa facem o fapta buna.

Cum ne vom distra? iti spun eu …urca-te in pod sau deschide debaraua si cauta acolo ceva ce ai aruncat in intuneric de mult dar mai este inca functionabil, cu alte cuvinte “vanzabil".

Ce vei face cu el? Simplu: il aduci la sediul SSMB din B-dul Eroilor Sanitari 8, in perioada 2-5 martie 2009, iti pui o eticheta cu numele pe el si numarul de telefon iar noi la targ il vom pune in vanzare. Esti curios de ce iti vrem numele pe produs…iti spun tot eu: pentru ca cel mai bine vandut articol va fi premiat cu un premiu surpriza. Cred ca deja iti rozi unghiile de nerabdare sa afli cand va avea loc … asa ca nu te voi mai tine in supans:
Pe data de 6 martie 2009 va avea loc Targul de vechituri al Fratilor mai mari in cadrul Facultatii de Medicina in holul principal intre orele 12 si 17.Vom avea de toate, inclusiv accesorii hand made, cercelusi, brose, bratari si tot ce iti mai trece prin cap!!!

Te asteptam cu mic cu mare si la donare si la cumparare!!!!

Merci Ruxandra pentru afis si informatii! Sper sa ne vedem acolo cu totii.

No comments: