Tuesday, March 24, 2009

Fabrica de HandmadeDuminica 5 aprilie, in clubul fabrica (Str. 11 Iunie nr. 50), la ora 12 se deschid portile FABRICII de HANDMADE Breslo. 80 de artisti locali vor expune peste 2.000 de produse handmade unicat.
In FABRICA de HANDMADE Breslo cumperi handmade dar poti sa iei parte si la procesul
efectiv de creatie. Va fi amenajat un loc special unde 8 artisti vor prezenta in fiecare ora diferite tehnici personale de manufacturare a produselor. Bineinteles cei mai curosi si indrazneti vizitatori vor putea participa si, sub atenta indrumare a artistului, vor fabrica singuri diverse produse.

Vizitatorii mai "creativi" isi pot masura simtul artistic prin participarea la maratonul de pictura, care va avea loc toata ziua, pe cele 3 mega panouri de pictura instalate in exterior. Va fi multa muzica, vor fi proiectii video cu tutoriale Breslo, prajituri si multe concursuri. Va exista o taxa la intrare, modica, de 10 LEI, dar bineinteles include o bautura de la bar.

Mai multe informatii exista pe www.fabricadehandmade.breslo.ro
Iar comunicatul de presa il puteti citi aici. Binenteles, Cinnamon nu ar putea sa rateze acest eveniment, asa ca ne vedem acolo!

2 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.