Thursday, March 5, 2009

Targuri Handmade Sambata

Targ cu Talc la Carturesti




TARG CU TALC este un motiv bun pentru a iesi din casa, este locul unde gasesti cadourile ideale pentru tine si ce dragi tie si chiar locul unde poti sa inveti cum se fac obiectele handmade.

In fine, la sub_carturesti (Carturesti), TARG CU TALC reprezinta o intalnire a comunitati artizanilor handmade din Romania si momentul ideal in care tu, ca vizitator, poti afla talcul din spatele lucrusoarelor handmade.
Toata ziua buna ziua, sambata 7 martie, la sub_carturesti (Carturesti), de la 11 la 20 poti alege din multitudinea de magazine ale artistilor locali: gentute, jucarioare, plushuri, cutiute muzicale, brose, flori, portofele tricotate si multe altele. Te asteptam!

Vintage Spring Fair in Hanul cu Tei


De asemenea, tot sambata va avea loc si Vintage Spring Fair in Hanul cu Tei. In afara de accesorii, la Vintage Spring Fair mai participa si magazine cu haine vintage.

La ambele targuri vor fi prezente accesoriile Cinnamon&Cloves si Hybrid Rainbow din fetru, bilute de Fimo colorate si hazlii si alte materiale neconventionale. Ne vedem acolo!

3 comments:

Anonymous said...

Buna !
As dori si eu sa particip la acest targ !

Astept informatii pe :bijuterii_granny@yahoo.com

Anonymous said...

good start

Anonymous said...

http://hand-made-fantaisie.blogspot.com/ Daca te intereseaza cercelusii.