Tuesday, July 21, 2009

1 an de la fereastra

Image and video hosting by TinyPic
25 Aug 2008: Fereastra, asa cum era cand am intrat prima oara in apartament. Acum a devenit biroul meu.


Image and video hosting by TinyPic
25 Oct. 2008: Ceata. In fundal se vede hala institutului Max Planck.


Image and video hosting by TinyPic
28 Oct. 2008


Image and video hosting by TinyPic
17 Nov. 2008: Nori de furtuna. Hala Max Planck și clădirile institutului.

Image and video hosting by TinyPic
22 Nov. 2008. Prima zăpada....

Image and video hosting by TinyPic
24 Nov. 2008. In stânga se vede Technolologiehof unde își au sediul o gramada de firme, iar in dreapta Fachhochschule Münster (un fel de universitate orientata spre partea practica).

Image and video hosting by TinyPic
09 Ian. 2009: Winter Wonderland

Image and video hosting by TinyPic
17 Apr. 2009: Fazanul "casei".

Image and video hosting by TinyPic
30 Apr. 2009

Image and video hosting by TinyPic
31 Mai 2009 - 22:02 ora locala. Se intuneca mult mai tarziu...

Image and video hosting by TinyPic
08 Jun. 2009: In fiecare zi cu soare apar baloane cu aer cald.

Image and video hosting by TinyPic
13 Jun. 2009: Dupa cum spuneam, baloane...

Image and video hosting by TinyPic
21 Jun. 2009

Image and video hosting by TinyPic
13 Jul. 2009

Image and video hosting by TinyPic
17 Jul. 2009: Lumina de ploaie.

PS: Intre timp, porumbul a crescut mare și este casa multor colonii de iepuri.

13 comments:

aditza said...

arata intr-un mare fel. E interesant sa vezi atatea ipostaze prin acelasi geam.

Alter Ego Blog said...

frumos...

Nicoleta Popescu - Leta said...

Hei! Te anuntam ca a aparut de curand un nou blog despre arta, www.teatruacum.blogspot.com!

Teatru Acum este un blog in care se vorbeste despre teatru si film. Aici gasiti articole si stiri din aceste domenii iar de la deschiderea stagiunilor, critica si galerii foto. In curand se va construi o pagină nouă care se va numi "sustine" si inca una “colaborari”. De aceea te contactam si pe tine. Daca vrei sa scrii despre teatru sau film, “Teatru Acum” iti ofera posibilitatea sa cunosti oameni competenti care sa invart in lumea asta.
.
Iti propunem deasemnea sa ne treci la Blogg roll si noi te promovam pe pagina noastra dedicata special celor interesati/pasionati de arta. Asteptam un raspuns de la tine pe teatruacum@yahoo.com, cu mesajul "sustin Teatru Acum" alături de datele tale (nume -nu pseudonim,poreclă- denumire pagină personală+adresa paginei) sau- daca vrei sa faci parte din echipa, spune-ne ceva despre tine si te vom contacta.

Verde Ursuz said...

ce frumos e! :)

Anonymous said...

Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Falvo said...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

radiowhisper.com said...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Iasi said...

Buna ziua
Numele meu este Constantin Iacob si as dori sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasi-anunturi.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Iasi (fara diacritice)
Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ. In caz ca sunteti de acord trimiteti-mi titlul pe care il doriti si linkul
Va doresc multa sanatate si toate cele bune.

rebecca said...

interesant!

Masaj erotic Brasov said...

ai avut o idee originala si au iesit niste fotografii splendide!

Ady said...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com

Alina said...

Interesanta ideea ta de a face poze in fiecare zi din aceleasi loc